Jouw bedrijf op rolletjes

Wil je ook dat jouw bedrijf op rolletjes loopt? In voorgaande kennisartikelen heb ik geschreven over de functionele organisatie. Zie:

De functionele organisatie

Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de functionele organisatie. Maar er zat nog geen recept bij hoe je deze functionele organisatie dan vorm geeft. En dat is natuurlijk wel een belangrijk deel van de oplossing. Ten behoeve van de ondernemers, heb ik daarom besloten dit te bundelen en uit te breiden in een whitepaper of E-book over de functionele organisatie. De titel is “Zo loopt jouw bedrijf op rolletjes”.

In de whitepaper staat een uitgebreid stappenplan om jouw bedrijf soepeler te laten draaien. Het is daarmee een heel waardevolle handleiding geworden voor ondernemers die op dat punt in hun bedrijf zijn beland dat ze dit echt nodig hebben. Echt handig voor de doe-het-zelf ondernemers. 😉

Daarnaast is het ook handig voor ondernemers die het proces liever samen met een business consultant doorlopen, zodat ze tot een beter resultaat komen en sneller de vruchten kunnen plukken. Deze whitepaper geeft je meer inzicht in het doel en helpt om samen snel en vakkundig door het proces heen te gaan.

Veel leesplezier

Ga naar de online versie van de whitepaper. Of vraag direct de complete pdf aan.

Cover zo loopt jouw bedrijf op rolletjesInhoud